Fenerbahçe ve Galatasaray Anthony Martial’i transfer etmek için yarışacak!

Ünlü yıldız futbolcu Anthony Martial, Türkiye yolcusu gibi görünüyor. Manchester United’da top koşturan Martial’ın menajeri Philippe Lamboley, Fransız yıldızı Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerdiği söyleniyor. İşte detayları…

22.03.2024-11:53 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-16:38) Fenerbahçe ve Galatasaray Anthony Martial’i transfer etmek için yarışacak!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet, futbolcu transferleri arasında da olduğu görülüyor. Gelecek sezon transferi için Manchester United’da oynayan Anthony Martial’ın menajeri Lamboley’in, Fransız kanat forvetini Türkiye’den iki büyük kulübe önerdiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük çekişme!

Manchester United’da top koşturan Martial’ın menajeri Philippe Lamboley, Fransız yıldızı Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerdiği söyleniyor.

Daha önce adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Martial, kalçasında çıkan sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalmıştı. Kariyerini şu an Manchester United'da devam eden Anthony Martial, henüz kulübü ile sözleşme uzatmadığı görülüyor. Kontratı sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki yıldızın menajerinin, Martial için transfer görüşmelerine hız verdiği konuşuluyor. Türkiye'den de Fenerbahçe ve Galatasaray ile temas kurulduğu ve iki ezeli rakibin bu transferde çekişmeli bir sürece girilebileceği kulislerin arka odalarında konuşulduğu iddia ediliyor.

Kanat forvet oyuncusunun performansı!

Manchester United formasıyla 317 maça çıkan Martial, 90 gol attı ve 55 de asist yaptı. Daha önce Monaco, Sevilla ve Lyon için ter döken Martial, toplamda ise 403 maçta 106 gol, 64 de asiste imza atmayı başardı.

Çok yönlü oynayabiliyor!

Sol kanat, sağ kanat ve santrforda oynayabilen Fransız yıldız bu sezon ise 19 maçta 2 gol, 1 asist katkısı yaptı. Ayrıca Martial'e güncel verilere göre; 10 milyon Euro değer biçiliyor.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal