Fenerbahçe transferde Ruben Semedo'yu gündemine aldı!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ederken son olarak gündeme gelen isimlerden birisi Ruben Semedo oldu. 28 yaşındaki Portekizli yıldız stoper ile görüşmelere başlandığı öğrenildi.

10.07.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 10.07.2022-13:11)

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına büyük bir hızla devam eden Fenerbahçe'de dikkat çeken isimler gündeme geliyor. Sarı lacivertlilerde kadroya katılan isimler büyük yankı uyandırırken son olarak önemli bir isim transferde yakından radara alındı. Kanaryanın Portekizli yıldız stoper Ruben Semedo ile yakından ilgilendiği aktarıldı.

Alternatif olarak ele alındı

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye gelen ve gösterdiği performansın ardından Avrupa'nın dev takımlarının transferde yakın takibine giren Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma ihtimali var. Oyuncunun yerine ise oldukça sürpriz isimlerle ilgileniliyor. Fenerbahçe'den Güney Koreli oyuncunun yerine son olarak gündeme gelen isim ise Ruben Semedo oldu.


Harekete geçtiler

Fenerbahçe Portekizli yıldız stoper Semedo'nun transferi için kolları sıvadı. Oyuncuyu kadrolarına katarak büyük ses getirilmesi hedeflenirken yapılan görüşmelerde olumlu gelişmelerin olduğu ve futbolcunun da Türkiye'ye transfer olmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer almakta.

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Sporting altyapısında başlayan oyuncu sonrasında ülkesinin Vitoria Setubal takımına transfer oldu. Oyuncunun sonraki adresi ise İspanyol ekibi Villarreal oldu. Villarreal sonrasında ise Huesca ve Rio Ave takımlarına kiralandı. Ardından ise Yunan ekibi Olimpiakos'un yolunu tuttu. Olimpiakos'dan ise geride kalan sezon Porto'ya kiralandı. Futbolcunun şimdilerde ise takımından ayrılmak istediği ve Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Futbolcu kariyerinde ise 1 kez Portekiz Şampiyonluğu 2 kez Yunan Ligi'ni ve 1 kez Portekiz Süper Kupası'nı kazandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal