Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'in Hull City transfer olduğunu resmen duyurdu!

Fenerbahçe, İranlı santrafor futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in Hull City'e transferini açıkladı. Kiralık olarak İngiliz ekibinde oynayan oyuncu artık temelli olarak Hull City formasını terletecek.

09.07.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-14:34)

Bonservisi sarı lacivertlilerde olan ve son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'e kiralanan Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili oldukça çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu ile ilgili Fenerbahçe son olarak resmi açıklama yaptı.

Geleceği belli oldu

Bonservisi Fenerbahçe'de olan ve geride kalan sezon İngiliz ekibi Hull City'nin formasını terleten Allahyar'ın geleceği belli oldu. Oyuncu kariyerine İngiltere'de devam edecek. Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, 'Oyuncumuz Allahyar Sayyadmanesh’in İngiltere’nin Hull City takımına kalıcı transferi tamamlanmıştır. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi. Futbolcunun transferiyle ilgili detayların kısa süre içerisinde belli olması beklenmekte.

Oyuncunun geleceği belli oldu.

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesinin Padideh takımında başlayan oyuncu ardından Saipa'nın yolunu tuttu. Ardından ise İran'ın Esteghlal takımının yolunu tuttu. Ardından ise 2019 yılında Fenerbahçe'ye katıldı. Fenerbahçe'den ise önce İstanbulspor'a sonrasında Ukrayna ekibi Zorya'ya kiralık olarak gitti. Ardından ise İngiliz ekibi Hull City'e kiralandı. Oyuncunun son olarak ise İngiliz ekibinin kadrosuna temelli olarak katıldığı öğrenildi. 

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi santrafor olan oyuncu yan mevki olarak ise sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabiliyor. Oyuncu geçen sezon kiralık olarak oynadığı Hull City'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve kulüp oyuncuyu temelli kadrosuna kattı. Yıldız futbolcuyla ilgili yaşanan gelişme gerek Türk futbolunda gerek İngiliz basınında geniş yer bulmuş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal