01.01.2022-14:35 (Son Güncelleme:01.01.2022-14:52)


1

Fenerbahçe'de hücum transferi kapsamında gündeme son olarak 29 yaşındaki Paraguaylı futbolcu sol kanat Angel Romero geldi.



2

Fenerbahçe'de son olarak transferde gündeme gelen futbolcu ise Paraguaylı futbolcu Angel Romero olduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerin kulüpsüz olan futbolcuyla sıcak temaslara başladığı belirtiliyor.



3

Fenerbahçe'nin, yakın takibe aldığı Angel Romero ile ilgili yakın gelişmeler sürmeye devam ediyor. Paraguaylı futbolcu ile sarı lacivertlilerin oldukça yakından ilgilendiği öğrenildi. 29 yaşındaki Paraguaylı futbolcu Angel Romero şimdilerde kulüpsüz olarak bulunuyor.



4

Son olarak Arjantin'de San Lorenzo formasını terleten futbolcunun bonservisini elinde bulundurması, kanaryanın transferde iştahını kabarttı.



5

Paraguaylı olan Angel Romero, hücum anlamında oldukça çok yönlü bir futbolcu olarak göze çarpıyor. Santrafor, sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında görev alabilen futbolcunun bu çok yönlülüğü Fenerbahçe adına önemli bir avantaj taşıyor.



6

Angel Romero, Paraguay'da Club Cerro'da başladığı kariyerine, Brezilya ekibi Corinthians ile devam etti. Ardından Arjantin'de San Lorenzo formasını giydi. Futbolcu yaz transfer döneminden beri kulüpsüz olarak bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR