29.12.2021-16:33 (Son Güncelleme:29.12.2021-16:51)


1

Fenerbahçe'nin, Flamengo'nun Brezilyalı yıldız golcüsü Gabriel Barbosa ile yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Sezonun ilk yarısında gol yollarında ciddi sıkıntı çeken takımda yeni adaylar gündeme gelmeye başladı. Sarı lacivertlilerde gündeme gelen son isim ise Flamengo formasını terleten golcü futbolcu Gabriel Barbosa oldu.



3

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe sezonun ilk yarısını hayal kırıklığı ile kapattı. Sezonun ilk yarısında hayal kırıklığı yaşayan takımda gündeme sürpriz isimler geliyor. Fenerbahçe'de gündeme gelen son sürpriz futbolcu ise Gabriel Barbosa oldu. Flamengo formasını terleten futbolcu ile Fenerbahçe'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Gabriel Barbosa'nın transferinde kiralama formulünün devreye gireceği aktarıldı. Sarı lacivertlilerin futbolcuyu kiralama yöntemiyle sezon sonuna kadar kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.



5

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Brezilyalı futbolcu, kariyerine Santos takımında başladı. Ardından Inter ve Benfica'nın yolunu tuttu. Golcü yıldız son olarka ise Brezilya'nın Flamengo takımında forma giydi



6

Futbolcu ana mevkisi santrafor olmasının yanında sağ kanat pozisyonunda da görev alabiliyor. Bu anlamda futbolcunun transferi kadro derinliği açısından da büyük önem taşıyor. Fenerbahçe'nin ilgilendiği futbolcuyla ilgili yakın zaman içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR