03.03.2022-14:07 (Son Güncelleme:22.06.2022-15:01)


1

Stoper bölgesine yaşanabilecek ayrılıklar için takviye yapmak isteyen Fenerbahçe yönetimi Arjantinli yıldız Facunda Medina için nabız yokluyor.



2

Devre arasında da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Arjantinli stoperin sezon sonuna kadar izleneceği öğrenildi.



3

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına güçlü bir kadro kurulmak istenirken futbolcunun transferine de bu noktada önem verilmekte. Stoper bölgesinde Szalai'nin ayrılma ihtimaline karşılık futbolcu b planı olarak Fenerbahçe'nin hedefinde bulunuyor.



4

Şimdilerde Fransa'nın Lens takımında oynayan stoper yıldız, oynadığı futbol ile pek çok önemli takımın transfer listesinde yer almakta.



5

22 yaşındaki Arjantinli stoper, ülkesinin River Plate takımında başladığı futbol hayatına ardından yine ülkesinin CA Talleres takımına transfer olarak devam etti.



6

Tangocu burada sergilediği performans ile 2 Temmuz 2020'de Fransız ekibi Lens'in yolunu tuttu.



7

Ana mevkisi stoper olan futbolcu yan mevki olarak ise sol bek pozisyonunda forma giymektedir. Bu anlamda futbolcunun çok yönlülüğü oldukça dikkat çekmektedir. Fenerbahçe'nin futbolcuyu transfer etme durumu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte. Futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler taraftarları da heyecanlandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR