03.03.2022-12:27 (Son Güncelleme:03.03.2022-12:43)


1

Beşiktaş'ın, devre arasında Ümraniyespor'a kiraladığı Boşnak futbolcu Ajdin Hasic ile sezon sonunda yolları ayırmaya karar verdiği öğrenildi.



2

Beşiktaş yönetimi bu anlamda gelecek sezon adına etkili bir kadro kurmak istiyor. Bu anlamda takımdan gönderilecek futbolcular belli olmaya başladı. Siyah beyazlılarda gönderilmesi hedeflenen isimlerden birisinin de Boşnak futbolcu Ajdin Hasic olduğu öğrenildi.



3

Beşiktaş Boşnak genç futbolcu Ajdin Hasic'i büyük beklentilerle kadrosuna dahil etmişti fakat futbolcu beklentilerin çok altında performans sergiledi. Ayrıca futbolcu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalarda uzak kaldı.



4

Beşiktaş futbolcuyu son olarak devre arasında Ümraniyespor'a kiralık olarak göndermişti. Siyah beyazlılar ile 2024' kadar sözleşmesi bulunan genç ismin sezon sonu gönderileceği belirtiliyor.



5

20 yaşındaki Boşnak futbolcu, kariyerine Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının altyapısında başladı. Sonrasında ise Zagreb altyapısında gösterdiği performansla 2020 tarihinde Beşiktaş'a transfer oldu. Futbolcu sonrasında ise Beşiktaş'tan Ümraniyespor'a kiralandı. Şimdilerde Ümraniyespor'un formasını terleten futbolcu ayrıca Bosna Hersek Milli Takımı'nın u21 kadrosunda yer almaktadır.



6

Ana mevkisi sağ kanat olan futbolcu, on numara ve santrafor olarak görev yapmaktadır.



7

Ayrıca Beşiktaş ile 1 kez Ziraat Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Lig'i kazandı.



8

Futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması konuşulmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR