22.04.2022-11:22 (Son Güncelleme:22.06.2022-14:59)


1

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe bu anlamda en iddialı hamlesini Teknik Direktör Jorge Jesus ile anlaşarak yapmıştı.



2

Jorge Jesus'un Fenerbahçe yönetiminden istediği yıldız ismin kim olduğu ortaya çıktı. Avusturyalı yıldız Marcel Sabitzer için sarı lacivertli yönetime rapor verdiği öğrenildi.



3

Avusturyalı yıldızın gelecek sezon etkili bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'ye menajerlik şirketi tarafından önerildiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin de bu teklifi ciddi anlamda düşündüğü ve futbolcu ile yakın zamanda temasa geçme ihtimalinin yüksek olduğu belirtilmekte.



4

Futbolcunun transferinde Fenerbahçe kiralama formülünü devreye sokmayı planlamakta.



5

Bayern Münih'in Avusturyalı futbolcusu Sabitzer'i Arsenal ve Atletico Madrid'in de transfer etmek istediği gündemde. Fakat Bayern'in istediği parayı bu kulüplerin vermemesi transferi zora sokuyor. Bu nedenle Bayern Münih'in, Leipzig takımından 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Marcel Sabitzer için sözleşmesinde yer alan 1 yıllık kiralama modelinin masada olabileceği vurgulanıyor.



6

Bu nedenle Fenerbahçe'nin yıldız ismi 1 yıllığına kiralık olarak takıma getirmesi gündemde.



7

Futbol hayatına Avusturya'nın Villach takımında başlayan Sabitzer ardından ülkesinin pek çok takımında forma giydi. Kariyeri ise ülkesinin köklü ekibi Rapid Wien'e transferi ile gerçekleşti.



8

Rapid Wien sonrasında ise Alman ekibi Leipzig'e transfer oldu. Sonrasında ise başarılı performansıyla Bavyera ekibi Bayern Münih'in yolunu tuttu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR