22.04.2022-10:48 (Son Güncelleme:22.06.2022-15:55)


1

Dikkatleri üzerine çekmişti

Dikkatleri üzerine çekmişti

Kasımpaşa'nın genç forveti Umut Bozok, sergilediği performans nedeniyle Süper Lig devlerinin oldukça dikkatini çekmeyi başarmıştı.



2

Son açıklamaları ilgi uyandırdı

Son açıklamaları ilgi uyandırdı

Bu sezon attığı 15 gol ile gol krallığının en büyük adaylarından olan Umut Bozok beIN Sports'a verdiği röportajda oldukça dikkat çeken açıklamalar yaptı. Futbolcu yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.



3

Türkiye'ye gelişinden bahsetti

Türkiye'ye gelişinden bahsetti

Umut Bozok Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer süreci ile ilgili olarak, 'Buraya gelirken, Türkiye benim, hedefim ve önceliğim değildi. Türkiye'den teklif geldi 2-3 tane. Kasımpaşa onlardan biriydi. Babam ve menajerim ile tesise geldik. Serkan (Reçber) ile konuştuk. Bana hedeflerimi sordu ve ben 8-9 gol atmak olduğunu söyledim. Sözümü kesti benim.



4

Transfer öncesi görüşmeye değindi

Transfer öncesi görüşmeye değindi

Buraya gelirsen en az 15 gol atarsın, gol kralı da bitirebilirsin ve Milli Takım'a da gidebilirsin dedi. Çok enteresan, ondan dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine ve başkanımıza.



5

Gol krallığına değindi

Gol krallığına değindi

'Serkan Ağabey öyle deyince hoşuma gitti ve sonra Kasımpaşa tercihi basit oldu. Sonra takım ve camia olarak her şeyi gerçekleştirdik. Gol kralı olmak isterim, Serkan Ağabey için, ailem için, bütün Kasımpaşa için. Gol kralı olmak benim için çok önemli.' ifadelerine yer verdi.



6

Milli takıma seçilmesinden bahsetti

Milli takıma seçilmesinden bahsetti

Futbolcu devam eden açıklamalarında milli takıma seçilmesi ile ilgili olarak ise, 'Milli Takım'a seçilmek çok farklı bir duygu, inanamadım. Yeni Malatyaspor maçından sonra Riva'ya gittim, biraz kendime geldim. Çok farklı bir şey. O kadar yetenekli yıldızlarla birlikte oynadım. Hakan Ağabey, Burak Ağabeyimiz, çok kaliteli isimler var orada. Gerçekten inanamıyorum. Bütün futbolcuların hayali milli takım forması giymek. Formayı giyemedim ama yavaş yavaş yaklaşıyorum.'



7

Hırsından söz etti

Hırsından söz etti

'Çalışmaya devam etmeliyim. Portekiz maçında kadroda yer alamadım maalesef ama taraftar gibi çok destek olduk. İtalya maçında oyuna girmek isterdim ama maalesef olmadı, sağlık olsun. Çalışmaya devam ediyorum, 6. ayda bir kamp var, neden olmasın?'



8

Geleceği hakkında konuştu

Geleceği hakkında konuştu

'Konuşacağız, teklif olduğunu biliyoruz, duyuyoruz hep beraber. Ama benim için en önemlisi sahada. Son 5 tane maç kaldı. İyi bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz. Sonra en doğrusuna hep beraber; ailece, menajer, Serkan Ağabey, başkanımız bakarız. Ama şimdilik düşünmüyorum. Sezonu kazasız belasız bitirmek istiyorum. Sonra bakarız.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR