Fenerbahçe Trabzonspor maçı hakemi Zorbay Küçük'e ne oldu, kim saldırdı? Zorbay Küçük kimdir kaç yaşında?

Fenerbahçe Trabzonspor maçında tansiyon yükseldi. Fenerbahçe taraftarlarının Zorbay Küçük'e saldırı girişiminde bulunması maça damgasını vurdu. Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçının 17. dakikasında İrfan Can Kahveci'ye gösterilen kırmızı kart sonrasında ortalık karıştı. Yaşananlardan sonra Zorbay Küçük hakkında bilgi almak isteyenler internette araştırmalarını hızlandırdı. Maçta yaşananlarla ilgili ayrıntılar…

06.03.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-21:41) Fenerbahçe Trabzonspor maçı hakemi Zorbay Küçük'e ne oldu, kim saldırdı? Zorbay Küçük kimdir kaç yaşında?

Zorbay Küçük'e saldırı girişiminde bunuldu. Fenerbahçe Trabzonspor maçını yöneten hakem Zorbay Küçük maçın 17. dakikasında gösterdiği kırmızı kart sonrasında sarı lacivertli taraftarlar saldırısına uğradı. Zorbay Küçük'e olumsuz tezahürat yaparak üzerine doğru koşan taraftarları Fenerbahçe oyuncuları uzaklaştırdı.  Maçta yaşanan olaydan sonra birçok kişi Zorbay Küçük hakkında araştırma yapmaya başladı. Zorbay Küçük’ün kim olduğu, maçta neler olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Zorbay Küçük'e ne oldu?

Maçta yaşanan gerginlikten sonra Zorbay Küçük’e ne olduğu araştırılmaya başlandı. İrfan Can Kahveci'ye gösterdiği kırmızı kart sonrasında sarı lacivertlilerin saldırısına uğrayan Küçük’ün yardımına Fenerbahçe oyuncuları koştu. Küçük’e vurma girişiminde bulunan taraftarları ilk engelleyen Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır oldu. Sonrasında diğer futbolcularında müdahalesiyle taraftar, hakem Küçük’ten uzaklaştırıldı. Saldırgan güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle saha dışına çıkarıldı.

Zorbay Küçük kimdir?

Zorbay Küçük, 18 Ekim 1992 Adana doğumludur. Zorbay Küçük, eski futbolcu ve teknik direktör Feyzullah Küçük'ün oğludur. Süper Lig'deki hakemlik kariyerine 2017 – 2018  sezonunda oynanan Trabzonspor - Kardemir Karabükspor maçı ile başladı. 2017 – 2018 sezonunda sadece tek maç yöneten Küçük, daha önce verdiği bir röportajda şu ifadelerde bulundu:

Adana Erkek Lisesi'nde okudum. Üniversite hayatım ise halen devam etmekte. Şu an Çukurova Üniversitesi'nde İngilizce Ekonometri okuyorum. Son sınıftayım. Son üç yıldır hakemlik sebebiyle mezun olamıyorum. Vizeler bizim kamp dönemlerimize geliyor. Bu sebeple gidemiyorum. Kamp dönemlerimiz çok yoğun geçiyor. Hocalarımla herhangi bir iletişime geçmiyorum çünkü bir imtiyaz sağlansın istemiyorum. Bitirmeyi çok istiyorum ama şu an mecburiyetten bitiremiyorum. Bir gün mutlaka bitirmek istiyorum. Takdir edersiniz ki hakemliğin yarını yok. Tanık olduğumuz durumlar var. O yüzden yaşım genç olmasına rağmen hakemlik konusunda çok ileriye doğru bakmıyorum. Her an bitecekmiş gibi yaşıyorum. Kendimi her an hakemliğim bitecekmiş gibi hazırlıyorum.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Hakem Zorbay Küçük tarafından yönetilen Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 14. dakikasında İrfan Can Kahveci,  Siopis'in ayağına bastı. Bu olaydan sonra VAR'dan gelen uyarı ile pozisyonu inceleyerek İrfan Can'a kırmızı kart göstermesinin ardından Fenerbahçe Kulübü’nden bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Kulübü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17'nci dakikada tüm Türkiye gördü! TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal