Fenerbahçe - Tirana hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Futbol severler heyecanla Şampiyonlar Ligi takvimini araştırmaya devam ediyor. Peki Fenerbahçe'nin hazırlık maçları ne zaman olacak? Fenerbahçe-Tirana maçı nereden izlenecek? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:16) Fenerbahçe - Tirana hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe sevdalıları ve futbol sever insanlar heyecanla Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarını takip etmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin ikinci hazırlık karşılaşmasını yaşayacağı Tirana maçı ise merakla araştırılıyor. Fenerbahçe-Tirana maçı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe-Tirana hazırlık maçı

Fenerbahçe-Tirana hazırlık maçı Fenerbahçe'nin ikinci hazırlık maçı olarak gerçekleştirilecek. Fenerbahçe, ilk hazırlık maçı karşılaşmasını Shkupi takımı ile yaşamıştı ve karşılaşma 2-2'lik bir beraberlikle sonlanmıştı. Fenerbahçe ikinci karşılaşmasını ise Arnavutluk'un temsilcisi Tirana takımı ile yapacak. Fenerbahçe-Tirana ikinci hazırlık maçı ise 25 Haziran günü gerçekleşecek. İkinci hazırlık maçı Can Bartu Tesisleri'nde saat 16.00'da gerçekleşecek.

Fenerbahçe-Tirana Hazırlık Maçı

Fenerbahçe-Tirana hazırlık maçı nereden izlenebilir

Fenerbahçe-Tirana ikinci hazırlık maçının hangi kanaldan izlenebileceği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal