14.01.2022-16:24 (Son Güncelleme:06.02.2022-13:45)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de ligin ilk devresinde yaşanan hayal kırıklığının ardından sezon başında takımın başına getirilen Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı. Yoluna bir süre teknik direktörsüz devam eden Fenerbahçe son olarak geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.



2

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal ile Başkan Ali Koç arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından İsmail hoca takıma bir forvet transferinin gerçekleştirilmesinin oldukça yararlı olacağını iletti.



3

Başkan Ali Koç ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Brezilyalı golcü Tiquinho Soares ismi ön plana çıktı.



4

Sezon başında ismi sık sık Beşiktaş ile anılan golcü oyuncu siyah beyazlı ekiple mali koşullar nedeniyle anlaşma sağlayamamış ve ardından Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'a transfer olmuştu.



5

Yunanistan macerası istediği gibi geçmeyen Tiquinho Soares, menajeriyle gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından takımdan ayrılmak istediğini Yunan ekibine iletti.



6

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tiquinho Soares'in menajeriyle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından transfer için pazarlıkları başladı.



7

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tiquinho Soares'in menajeriyle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından transfer için pazarlıkları başladı.



8

Tiquinho Soares'in menajerinden bonservisini Yunan ekibinden almasını isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, senelik ücret konusunda Brezilyalı yıldızı ikna etmeleri konusunda bir problem olmadığını iletti.



9

Fenerbahçe yönetiminin Tiquinho Soares için bonservisini Yunanistan Ligi ekibi Olympiakos'tan alması halinde senelik ücret olarak garanti ücret olarak 2.5 milyon euro teklif edildiği ve bonuslar dahil olunca bu rakamın 3 milyon euroya kadar ulaşacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR