Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla transfer konusunda merak edilenleri yanıtladı.

18.01.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-15:57)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sezon başında göreve getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollar ayrılmış ve taraftarlar Başkan Ali Koç'a yoğun bir tepki göstermişti.

İSMAİL KARTAL GÖREVE GETİRİLDİ

Fenerbahçe'de kötü gidişatın devam ettiği sezonda göreve sezon sonuna kadar Teknik Direktör İsmail Kartal getirilmişti.

İLK MAÇTA GALİBİYET KAÇTI

İsmail Kartal yönetiminde ilk karşılaşmasında Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.


İSMAİL KARTAL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün düzenlediği basın toplantısında sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği transfer konusunda açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, yapmış olduğu transfer açıklamalarında ;

' Benim oyun felsefem pozitif futbol üzerinedir, dörtlü tandem oynayacağız. 4-1-4-1, 4-2-3-1 hepsi aynı yere çıkıyor... Taraftarımızı mutlu edecek pozitif futbol neyse onun gereğini yapacağız. Transfer konusunda başkanla görüşüyoruz. Önümüzdeki 2 maçı oynadıktan sonra planlamayı yapacağız.Şu an sezon sonun değil, bugün takım nasıl iyi duruma getirebileceğime odaklandım. Atilla Szalai'nin ise takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. ' ifadelerini kullanarak sarı lacivertli taraftarlara transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal