Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçında oyunu Mesut Özil'in üzerine kurmayı düşünüyor!

Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan kritik Konyaspor maçı öncesi planlarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de Mesut Özil hakkında İsmail Kartal'ın kritik bir karar verdiği ve önemli maçta Mesut Özil'i oyunun merkezinde bulunduracağı öğrenildi.

19.03.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-12:09)

Süper Lig'de son 5 karşılaşmada 13 puan toplayan ve lig ikinciliği için kritik Konyaspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de, Mesut Özil hakkında dikkat çeken bir plan ortaya çıktı. Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Fenerbahçe bu hafta oynanacak kritik Konyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Son 5 lig mücadelesinde 13 puan toplayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, tecrübeli yıldızdan kritik maçta faydalanmak istiyor. Bu anlamda Mesut Özil ile ilgili önemli bir karara da vardı.

Oyunun merkezini Mesut Özil üzerine kuracak

Alanyaspor deplasmanında attığı gol ve oynadığı futbolla beğenileri üzerine toplayan Mesut Özil'in mevkisi bozulmayacak. Tecrübeli yıldız futbolcu yeniden oyunun merkezinde bulunacak. Fenerbahçe'nin oynayacağı kritik Konyaspor maçında oyun üzerine kurulacak futbolcuya bu anlamda büyük görev düşüyor.

İsmail Kartal'dan kritik Mesut Özil kararı geldi.

Crespo - Zajc ikilisi güven verdi

Mesut Özil'in arkasında artık uyumla oynayan ve istikrar yakalayan Crespo - Zajc ikilisi orta sahada güven veriyor. Crespo - Zajc ikilisi sayesinde Mesut Özil ön tarafta daha rahat oynadığı gözlemlendi. Orta sahada savunmanın dirençli olması ünlü yıldızın hücum hattında daha rahat ve daha verimli oynamasını sağlamakta.

Kanatlar Rossi ve İrfan Can'a emanet

Takımın kanatlarında ise Rossi ve İrfan Can'ın olması beklenmekte. Cezası biten İrfan Can'ın, Konyaspor karşısında sağ kanatta geçen hafta Alanyaspor maçında sahanın yıldızlarından birisi olan Rossi'nin ise sol kanatta yer alması beklenmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal