01.04.2022-15:27 (Son Güncelleme:01.04.2022-15:42)


1

Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması için teknik adam arayışında olan Başkan Ali Koç, son olarak gündeme Fransız çalıştırıcı Rudi Garcia'yı aldı.



2

Sarı lacivertlilerin 58 yaşındaki teknik adamla yoğun bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.



3

Bu anlamda gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Sarı lacivertlilerde Alman teknik adam Löw ile somut bir adım atılmaması nedeniyle başka teknik adamlara yöneldi. Bu anlamda gündeme son olarak gelen isim ise Fransız hoca Rudi Garcia oldu.



4

Ali Koç'un Fenerbahçe'nin başına getirmek için düşündüğü Fransız hoca ile yakın temaslara başladığı aktarıldı. Bu anlamda hocayla ilgili yakın süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği aktarılmakta.



5

Fenerbahçe'de Löw ile henüz net bir anlaşma sağlanamaması nedeniyle Ali Koç'un sırada ilgilendiği ismin Rudi Garcia olduğu belirtilmekte.



6

58 yaşındaki Fransız teknik adam son olarak ülkesinin Lyon takımını çalıştırdı. Fransız takımından geçen yıl mayıs ayında ise ayrıldı. Lyon ile 78 maçta 1.88 puan ortalamasının sahibi oldu.



7

Rudi Garcia'nın çalıştırdığı takımlar ise Roma, Marsilya, Lille, Le Mans, Dijon ve Saint Etienne olarak yer almakta.



8

4-3-3 sistemini benimseyen teknik adamın kariyerinde Lille ile bir Fransız şampiyonluğu ve bir de Fransa Kupası şampiyonluğu bulunmakta. Teknik adam ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR