01.04.2022-14:50 (Son Güncelleme:01.04.2022-15:06)


1

Dünya futbolunun efsane futbolcularından olan Ronaldino'nun son hali futbolseverleri bir hayli üzdü.



2

Kişisel hayatında kendine bakmadığı ve kötü alışkanlıklar edindiği öğrenilen efsane futbolcunun son fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.



3

Pek çok kişi tarafından gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu olarak gösterilen sambacı Ronaldinho, kişisel hayatı ile gündeme gelmekte.



4

Geçtiğimiz yıl pasaport sorunu nedeniyle belirli bir süre hapis yatan Brezilyalı futbolcunun son fotoğrafı ise gündeme oturdu.



5

Ronaldinho'nun son fotoğrafına taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde eleştiriler geldi. Sevenleri tarafından tepki gören futbolcuya, 'Kendine hiç bakmıyor. Çok çabuk yaşlanmış. Sanki 50 yaşında gibi görünüyor!' şeklinde yorumlarda bulunuldu.



6

42 yaşındaki Brezilyalı Ronaldinho futbol kariyerini sonlandırdı. Futbolculuğunda ise çok önemli başarıların altına imza attı. Sambacı 1 kez Copa America, 2 kez La Liga, 1 kez Dünya Kupası, 1 kez Libertadores ve 1 kez Konfederasyon Kupası ve 1 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Bireysel olarak ise 2 kez yılın futbolcusu, 1 kez ise Ballon d'or ödülünü kazandı.



7

Ronaldinho bu anlamda başarılarıyla futbol tarine adını altın harflerle yazdırdı. Ronaldinho için kariyeri ise tam olarak istediği gibi gitmedi. Futbolculuk döneminde talihsiz sakatlıklar yaşayan ve disiplinden kopan sambacının kariyeri düşüşe geçti.



8

Brezilyalı futbolcu son olarak ülkesinin Fluminense takımında oynadı. Futbolu bırakmasından sonra ise adı değişik suçlara karıştı. Ronaldinho şimdilerde futbolundan öte farklı olaylar ile gündeme gelmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR