23.02.2021-10:11 (Son Güncelleme:23.02.2021-10:11)


1

Fenerbahçe'de Göztepe karşısında ortaya konan kötü futbol ve alınan mağlubiyetin ardından teknik direktörlük koltuğu için Okan Buruk iddiaları gündeme gelmeye başladı.



2

Başarılı teknik adamdan Fenerbahçe ile ilgili açıklama yaptı.



3

Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de Göztepe'ye Halil Akbunar'ın golüyle 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde düştü.



4

Karşılaşmanın ardından sergilenen kötü futbol, Kadıköy'de bu sezon alınan 5. mağlubiyet, eleştirileri teknik direktör Erol Bulut'a yöneltti.



5

Fenerbahçe'de umut vaat etmeyen futbol nedeniyle teknik direktör Okan Buruk iddiaları yüksekçe seslendirilmeye başlandı.



6

Basına konuşan başarılı teknik adam, 'Fenerbahçe'den teklif almadım. Bu gibi iddialar var ortada. Fakat bu iddialar gerçek değil'açıklamasını yaptı.



7

Buruk , 'Sezon sonuna kadar herhangi bir takımda çalışmayı düşünmüyorum. Önümüzdeki sezon için ligin sona ermesiyle birlikte elbette bir değerlendirme yaparız. Şu anda bazı teklifler geliyor, önemli teklifler geliyor ancak değerlendirmiyorum. Bir süre dinlenmeyi düşünüyorum, sezon sona erdiği zaman hedeflerimle örtüşen bir opsiyon olursa değerlendiririm' ifadelerini kullanmıştı.



8

Medipol Başakşehir geçen sezon Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk ipini göğüslemiş ve tarihinde bir ilke imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR