Fenerbahçe Sevilla maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - FB Sevilla maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçında Sevilla’ya 2-0 kaybeden Fenerbahçe bu akşam Kadıköy’de tur arıyor. Futbol severler Fenerbahçe Sevilla maçını şifresiz olarak izlemek için internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili tüm detaylar...

16.03.2023-16:36 - (Son Güncelleme: 16.03.2023-16:36) Fenerbahçe Sevilla maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - FB Sevilla maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Avrupa’nın iki numaralı kupası UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, son 16 turu ikinci maçında bu akşam Sevilla’yı konuk edecek. İlk maçta deplasmanda iyi oyununa rağmen basit goller yiyerek 2-0’lık bir yenilgi yaşayan Fenerbahçe, İspanyol ekibini eleyerek çeyrek finale yükselen taraf olmak istiyor. Peki Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe ile Sevilla, 16 Mart 2023 Perşembe (Bugün) saat 20.45’te Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Ülke puanı için hayati önem taşıyan maç canlı yayınla Exxen ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Sevilla maçı hakemi kim olacak?

Tur için en az 3 farklı kazanması gereken Fenerbahçe’nin Sevilla ile oynayacağı mücadelede İngiliz hakem Michael Oliver düdük çalacak. Maçın yardımcıları ise Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak.

Fenerbahçe Sevilla Şifresiz Kanallar

Fenerbahçe Sevilla muhtemel ilk 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Samet, Szalai, Ferdi, Zajc, Arao, Osayi, Rossi, Batshuayi, Valencia.

Sevilla: Dmitrovic, Nianzou, Gudelj, Telles, Fernando, Navas, Rakitic, Acuna, Torres, Gil, En-Nesyri

Fenerbahçe Sevilla maçı şifresiz mi olacak?

Fenerbahçe ile Sevilla’yı karşı karşıya getirecek mücadele Exxen’de şifreli olarak ekranlara gelecek. Maçı şifresiz izlemek isteyenler için Fenerbahçe Sevilla maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları şu şekilde:

Arena Sport 1

Arena Sport Serbia

Arena Sport Croatia

beIN Connect France

beın Connect France 2

beIN Sports English

Blue Sport Liver

BT Sport 1

CBC Sport

DAZN 1

Cosmote Sport 2

Nova Sport 3

Sky Sport Premium 1

Sky Sport 253

Sky Sport 3 Austria

Sky Sport 1 Hungary

TSN Malta 7

TV2 Sport Premium

Ziggo Sport

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal