Başakşehir herkesi şoka uğrattı: Avrupa defteri farklı mağlubiyetle kapandı

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Başakşehir, Belçika ekibi Gent ile karşılaştı. Temsilcimizin turu geçmesi beklenirken, sonuç tam tersi oldu ve karşılaşma 4-1’lik Gent galibiyetiyle sonuçlandı.

16.03.2023-09:52 - (Son Güncelleme: 16.03.2023-17:22) Başakşehir herkesi şoka uğrattı: Avrupa defteri farklı mağlubiyetle kapandı

Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Başakşehir sahasında Gent’i konuk etti. İlk maçı deplasmanda 1-1’lik eşitlikle tamamlayan Bozbaykuşlar, rövanş maçında yakaladığı avantajı kullanamadı ve sahadan 4-1’lik skorla mağlup ayrılarak Avrupa’ya veda etti. 

Avrupa defteri farklı mağlubiyetle kapandı

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Gent'e galibiyeti getiren golleri 31, 32 ve 34. dakikalarda Orban ile 37. dakikada Cuypers kaydetti. Başakşehir'in tek golünü 88. dakikada Januzaj attı.

1-1 berabere tamamlanan ilk maçın ardından Gent toplamda 5-2'lik skorla adını çeyrek finale yazdırırken Başakşehir, Konferans Ligi'ne veda etti.

Başakşehir Genti

Emre Belözoğlu durumu özetledi

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yaşananlardan sonra kulübede yıkıldı kaldı. Ellerini yüzüne götüren Belözoğlu'nun endişesi ve üzüntüsü her şeyin özeti oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal