09.03.2022-11:35 (Son Güncelleme:03.07.2022-13:29)


1

Gelecek sezon için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de gündeme son olarak gelen isim ise Pedrinho oldu.



2

Fenerbahçe'nin, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle Ukrayna'dan ayrılmayı düşünen futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinde önemli gelişmelerin yaşanması gündemde.



3

Fenerbahçe, Shaktar takımından ayrılmayı düşünen Pedrinho'nun transferi ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki kanat yıldızın menajeri Giuliano Bertolucci ile temasa geçtiği öğrenildi.



4

Sezon başında 18 milyon euro ödeyerek Shaktar'ın transfer ettiği Pedinho'nun kulüp yetkilileri ile görüştüğü ve ayrılık talebinde bulunduğu öğrenildi. Sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurma hakkı kazanan sambacının bir daha Ukrayna'ya dönmek istemediği ve sözleşmesini feshetme kararı aldığı duyuruldu.



5

Brezilya U23 takımının formasını 14 kez terleten ve 3 gol atan genç futbolcu bu sezon Shakhtar'da 19 resmi karşılaşmaya çıktı.



6

4 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Pedrinho'nun değeri 17 milyon euro değerinde bulunuyor.



7

Futbolcunun durumunu pek çok takımın takip ettiği ve teklif hazırlığında bulunduğu ise gelen bilgiler arasında yer almakta. Sarı lacivertliler bu nedenle transferde elini çabuk tutmak istiyor. Sambacı kariyerinde ise Coritnhians, Benfica ardından ise Shaktar formalarını terletti.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR