09.03.2022-10:27 (Son Güncelleme:09.03.2022-10:47)


1

A Milli Takım'ın yıldızı olan ve İngiliz ekibi Leicester City'nin formasını terleten Çağlar Söyüncü ile dünya devi Chelsea'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

A Milli Takım'ın stoperi Çağlar Söyüncü ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Çağlar Söyüncü'nün Leicester City'den ayrılma kararı aldığı ve daha yüksek bir seviyede takımda forma giymek istediği belirtilmekte. Başarılı savunmacı Çağlar Söyüncü'nü bu anlamda önümüzdeki yaz İngiliz ekibine imza atması gündemde.



4

Leicester City'nin de milli futbolcunun gitmesine izin vereceği öne sürüldü. Leicester City'nin Çağlar için gelecek teklifleri değerlendireceği ve futbolcuyla en çok ilgilenen takımın ise Chelsea olduğu aktarıldı.



5

Bu anlamda futbolcunun Chelsea'ye transfer olma durumu gerek Türk gerek yabancı futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı.



6

Kariyerine Menemen Belediyesi'nin altyapısında başladı. Sonrasında ise Bucaspor altyapısının yolunu tuttu. Futbolcunun sonraki durağı ise Yeşiltepe kulübü oldu. Ardından Aliağa takımına transfer olan futbolcu kariyerinde dönüm noktası olan Altınordu'ya transferi sonrası gösterdiği performansla Alman ekibi Freiburg'un yolunu tuttu.



7

Freiburg sonrasında ise 2018'de Leicester City'ye gitti. Milli yıldız Leicester City ile 1 kez FA Cup ve 1 kez İngiliz Süper Kupası'nı kazandı.



8

25 yaşındaki stoper ile ilgili son yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR