09.03.2022-09:29 (Son Güncelleme:04.07.2022-17:24)


1

Maçı locadan izledi

Maçı locadan izledi

Daha önceki zamanlarda siyah beyazlıları çalıştıran Alman teknik adam Bernd Schuster'ın, Başakşehir maçını başkan Ahnet Nur Çebi'nin locasında izlediği aktarıldı. Yaşanan bu gelişme gelecek sezon için teknik adam arayışında olan Beşiktaş'ta gündem oldu.



2

Düşünülen isimler arasında

Düşünülen isimler arasında

Beşiktaş'ta gelecek planlamaları kapsamında ise gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Son olarak gündeme gelen ismin ise eski teknik adam Bernd Schuster olduğu öğrenildi.



3

Yaşananlar ilgi çekti

Yaşananlar ilgi çekti

Tecrübeli çalıştırıcının Beşiktaş'ın maçlarını locadan takip etmesi oldukça ilgi çekti.



4

Yardımcılarıyla takip etti

Yardımcılarıyla takip etti

Beşiktaş'ın eski Alman teknik adam Bernd Schuster'ın, Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı locadan takip ettiği öğrenildi. Bernd Schuster'ın, Ahmet Nur Çebi'nin 65 numaralı locasında yardımcılarıyla beraber Başakşehir maçını takip ettiği aktarıldı.



5

Başkanın şoförü bırakmış

Başkanın şoförü bırakmış

Hatta Alman hocanın Ahmet Nur Çebi'nin şoförü olan Ahmet Erim tarafından stada getirilip sonra da bırakıldığı ifade edilirken yaşananlar yeni hoca arayışlarında olan Beşiktaş'ta büyük yankı uyandırdı.



6

Teknik adamın kariyeri

Teknik adamın kariyeri

Şimdilerde adı Beşiktaş ile geçen Schuster kariyerine Fortuna Köln takımında başladı. Ardından Köln'ün teknik direktörü oldu. Ardından ise Xerez, Shakhtar, Levante ve Getafe takımlarının başında yer aldı. 2007 yılında ise Real Madrid'in başında bulundu.



7

Yeniden gelebileceği konuşuluyor

Yeniden gelebileceği konuşuluyor

2010 yılında ise Beşiktaş'ın başında görevde bulundu. Beşiktaş sonrası Malaga'nın yolunu tutan Schuster son olarak ise Çin ekibi Yifang'ın başında bulundu. Schuster'ın Beşiktaş ile yeniden ismi geçmesi Türk futbolunda büyük yankı uyandırmış durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR