08.03.2022-16:03 (Son Güncelleme:08.03.2022-16:23)


1

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacağı karşılaşmaya takımın başkanı Burak Elmas, eski teknik direktör Fatih Terim'i çağırmıştı. Gelen son bilgilere göre Fatih Terim bu teklifi kabul etmedi.



2

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların Barcelona ile oynayacağı kritik maç öncesi Başkan Burak Elmas'tan, Fatih Terim ile ilgili sürpriz bir karar gelmişti.



3

Burak Elmas, Fatih Terim'i Barcelona ile oynayacakları maça davet etmişti. Ortaya çıkan bu davet gündeme oturmuştu. Fatih Terim'den, Burak Elmas'ın daveti hakkında çarpıcı bir karar aldığı ortaya çıktı.



4

Burak Elmas'ın, Fatih Terim'e ve eşi Fulya Terim için yolladığı davet mektubunda 'Büyük katkılarınız ve emekleriniz sayesinde elde ettiğimiz Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkının ilk müsabakası olan 10 Mart'taki Barcelona deplasmanında kıymetli eşiniz Fulya Hanımefendi'yle birlikte takımımızın yanında olmanızdan mutluluk duyacak ve kuvvet alacağız.' ifadeleri yer almıştı.



5

Burak Elmas'ın bu hamlesi sonrası Fatih Terim'in vereceği cevap merak konusu haline gelmişti. Gelen son bilgilere göre ise tecrübeli çalıştırıcı kesinlikle Barcelona maçına gitmeyi düşünmüyor. Hatta Fatih Terim'in bu mektuba yanıt bile vermeyeceği ifade edilmekte.



6

Ayrılık süreci dolayısıyla hala Burak Elmas'a öfkeli olan Fatih Terim'in bir daha kesinlikle Başkan Burak Elmas'la yan yana gelmeyi düşünmediği ifade edilmekte.



7

Ortaya çıkan bu gelişme başta Galatasaray camiası olmak üzere Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Türk futbolseverler tarafından Burak Elmas ile Fatih Terim arasında ilerleyen zamanlarda nasıl bir süreç ortaya çıkacağı ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR