Fenerbahçe, Konyaspor'u yenerse Süper Lig'de üst sıralardaki takımları yenemiyor istatistiğine son verecek!

Fenerbahçe Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe kazanırsa ikincilik yolunda çok önemli bir adım atmasını yanı sıra, üst sıralardaki takımları yenemiyor istatistiğine de son verecek. Sezonun ilk yarısında puansız kapatılan 3 maçlık zorlu fisktürden 7 puan çıkarılmış olacak.

17.03.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-14:55)

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde toparlanma sürecine girdi. Son 5 karşılaşmada 4 galibiyet alan takımda son zamanlardaki performans taraftarlar tarafından da alkış aldı. Fenerbahçe pazar günü ligin kırılma maçına çıkmış olacak. İkincilik koltuğunda oturan Konyaspor'un yenilmesi halinde rakibiyle arasındaki puan farkı 2'ye inecek. Geçen haftayı puansız kapatan Başakşehir, Beşiktaş, Alanyaspor, Adana Demir gibi ikincilik adayı takımlara karşı önemli bir avantaj kazanmış olacak.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetiminde yakalanan istatistik dikkat çekti.

İlk 10 istatistiği değişecek

Fenerbahçe, Konyaspor'u yenmesi halinde ligin üst sıralarındaki takımlara karşı olan kazanamama istatistiğini de gündeminde düşürmüş olacak. Fenerbahçe, Alanya deplasmanı oynanmadan önce ilk 10 sıradaki 9 takımdan sadece 2'sini mağlup etmişti. Adana Demirspor ve Hatay dışında ilk 10 galibiyeti bulunmayan Fenerbahçe, geçen hafta Alanya'yı eklediği bu istatistiğe bu hafta Konyaspor'u da dahil etmek istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal