Fenerbahçe, Karagümrük’ün serisini sonlandırdı: Geriden gelerek kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. Karagümrük'ün dev serisi sona erdi! Fenerbahçe Olimpiyat'ta geriden gelip kazandı

11.04.2023-10:40 - (Son Güncelleme: 11.04.2023-12:47)

Spor Toto Süper Lig’in 28.hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük’te karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı sarı- lacivertli ekip 2-1 kazandı.

Haber7’de yer alan habere göre, Fenerbahçe’ye galibiyet getiren golleri 51. Miha Zajc ile 77. dakikada Szlai attı. Fatih Karagümrük’ün tek golünü de 24. dakikada Ozdoev filelerle buluşturdu.

Bu sonucun sonrasında Fenerbahçe puanını 57’ye yükseltilirken Fatih Karagümrük, 34 puanda kaldı.

Seri sona erdi

Gelecek hafta Fenerbahçe kendi sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek Fatih Karagümrük ise fikstüre göre Hatayspor ile karşılaşacaktı. Hatayspor’un ligden çekilmesinden dolayı önümüzdeki hafta maç oynanmayacak ve hanesine 3 puan yazılacak.

Fenerbahçe bir hafta aranın ardından kazandı

Geçen hafta kendi sahasında Beşiktaş’a 4-2 kaybeden Fenerbahçe bir haftalık aranın sonrasında galibiyet adlı ve ikinci sıra yeri korumayı başardı.

11 maçlık seri sona erdi

Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'a mağlup olan Fatih Karagümrük geriye kalan maçlarda 5 galibiyetle 6 beraberlik aldı. Bu hafta Fenerbahçe'ye kaybetmelerinin ardından Karagümrük'ün 11 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

VavaCars Fatih Karagümrük: 1 - Fenerbahçe: 2

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Kemal Yılmaz, Mustafa Savranlar

Fenerbahçe geride geldi

VavaCars Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Salih Dursun, Rayyan Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Ricci (Dk. 85 Bertolacci), Colley, Ozdoev (Dk. 77 Nicholas), Shukurov (Dk. 85 Ljajic), Borini (Dk. 72 Lobjanidze), Diagne

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Alioski (Dk. 67 Osayi-Samuel), Arao (Dk. 46 Zajc), Emre Mor (Dk. 57 Rossi), İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci (Dk. 57 Arda Güler), Serdar Dursun (Dk. 46 Pedro), Valencia

Goller: Dk. 24 Ozdoev (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 50 Zajc, Dk. 78 Szalai (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 42 Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Dk. 50 Ricci (VavaCars Fatih Karagümrük)

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal