Fenerbahçe ilk transferini derbi öncesi yaptı: Yıldız isimle imzalar kısa sürede atılacak

Süper Lig’de yarın şampiyon Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini yaptı. Sarı lacivertlilerin İskoç ekibi Rangers’tan Ryan Kent ile resmi imzaları attığı ve kısa süre içerisinde resmi bir açıklama yapacağı kaydedildi.

03.06.2023-10:48 - (Son Güncelleme: 03.06.2023-17:37)

Süper Lig’de yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de ilk transfer yarın oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde geldi. Sarı lacivertlilerin bir süredir görüşme halinde olduğu Rangers’lı futbolcu Ryan Kent ile resmi imzaları attığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin Ryan Kent transferi için resmi açıklamayı kısa bir sürede yapacağı kaydedildi.

Sözleşme 3+1 yıllık olacak

Alfredo Morelos, Scott Arfield, Filip Helander ve Allan McGregor ile beraber Rangers’tan ayrılacak olan Ryan ile Fenerbahçe flörtünde mutlu sona ulaşıldı.

Ryan Kent

İngiliz oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yıldız oyuncuya yıllık 1.7 milyon euro verecek. 3+1 yıllık sözleşme yapılacak oyuncu, Rangers'tan 1 milyon euro kazanıyordu.

Derbi sonrası resmi açıklama gelecek

Ryan Kent transferini bitiren Fenerbahçe’nin resmi açıklamayı yarın oynanacak Galatasaray derbisi sonrasında yapacağı tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal