04.06.2022-12:11 (Son Güncelleme:16.06.2022-14:21)


1

Fenerbahçe'de sergilediği performansla göz dolduran ve oynattığı futbolla takımı zirveye taşıyan İsmail Kartal'ın sarı lacivertli ekiple yolları ayrıldı.



2

İsmail Kartal için birçok talibin olduğu şimdiden konuşulmaya başlarken, Kayserispor yetkililerinin tecrübeli teknik adamı ikna etmek için yoğun bir çaba sarf ettiği konuşuluyor.



3

Sarı lacivertlilerde uzun süredir tartışma konusu haline gelen teknik adam yönetimin Jorge Jesus ile anlaşmasından sonra takım ile yolları ayrıldı. Takımla yolları ayrılan tecrübeli hocaya oldukça sürpriz bir talip çıktı.



4

Anadolu takımlarından Kayserispor'un İsmail Kartal'ı takımın başına getirmeyi çok istediği öğrenildi. Bu anlamda teknik adam ile ilgili ortaya çıkan gelişmeler oldukça dikkat çekti.



5

Süper Lig'de yeni sezonda daha başarılı sonuçlar almak isteyen Kayserispor'un hızlı adımlar atmak istediği ve takımın başına İsmail Kartal'ı getirmek istediği öğrenildi. Şuan pek çok takımın yakından ilgilendiği hoca için Anadolu ekibinin hızlı hareket etmek istediği de gelen bilgiler arasında yer almakta.



6

Dolayısıyla İsmail Kartal yakın süre içerisinde Kayserispor'a imza atabilir.



7

İsmail Kartal, teknik adamlık kariyerine Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak başladı.



8

Ardından sırasıyla; Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Ç. Rizespor, Konyaspor, Erzurumspor ve son olarak Fenerbahçe'yi çalıştırdı. Son olarak Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla büyük alkış aldı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR