04.06.2022-11:55 (Son Güncelleme:19.06.2022-13:48)


1

Önümüzdeki sezon yapacağı takviyelerle birlikte yeniden şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı.



2

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda stoper bölgesine en az 1 transfer daha yapılması yönünde karar verildi..



3

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın stoper transfer için en çok istediği ismin Atletico Madridli Felipe olduğu ortaya çıktı. Felipe için yönetimle görüşen Abdullah Avcı’nın oyuncu için şartların zorlanmasını talep ettiği öğrenildi.



4

Bordo mavili yönetim, 30 Haziran tarihinde İspanyol ekibi Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Felipe için temasa geçti. Önümüzdeki sezon hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, tecrübeli futbolcunun menajerine kulübün hedefleri ile ilgili olarak bir sunum yaptığı ve oyuncuyu etkilediği söyleniyor.



5

Felipe transferinde bonservis ücreti ödenmeyecek olmasının Trabzonspor yönetiminin maddi olarak teklifini yükseltebilmek adına büyük bir avantaj olduğu gözüküyor. Senelik ücret olarak Felipe’nin menajerinin ilk olarak talep ettiği garanti 3 milyon euroluk ücreti aşağıya çekmek için Trabzonspor yönetimi yoğun bir çaba sarf ediyor.



6

Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kadrosunda görmeyi çok istediği Felipe’nin transferini garanti ücret olarak 2 milyon Euro artı bonuslar şeklinde bitirmek istediği ortaya çıktı.



7

Felipe’nin Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon şampiyon olması, iddialı bir kadroya sahip olması ve Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterebilecek olması nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR