Fenerbahçe ile Galatasaray onun için karşı karşıya: Devre arasında Wout Weghorst savaşı yaşanacak

Süper Lig’de son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışını veren Fenerbahçe ile Galatasaray, devre arası transfer döneminde bir kez daha karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Her iki takımın da Beşiktaş’ın eski forveti Wout Weghorst’u kadrosuna katma amacında olduğu bildirildi. İşte detaylar…

18.11.2023-10:53 - (Son Güncelleme: 18.11.2023-17:16)

Süper Lig’e verilen milli araya 31 puanla giren Fenerbahçe ve Galatasaray, yaz Transfer döneminde pek çok oyuncu konusunda karşı karşıya gelmişti. Zaha, Syzmanski, Tete gibi isimleri transfer etmek için adeta savaşa giren iki dev kulüp bu kez Beşiktaş’ın eski forveti Wout Weghorst konusunda birbirleriyle yarışacak.

Bakambu bekleneni veremedi

Galatasaray'ın yaz transferlerinden Cedric Bakambu, sarı kırmızılı takımda beklentilerin altında kaldı. Sarı kırmızılı kulüp, 32 yaşındaki Kongolu oyuncunun yerine ara transfer döneminde bir takviye yapmak istiyor. Cimbom'un hedefi takımın golcüsü Mauro Icardi'yi de yedekleyebilecek, oynadığı sürede de performans verecek yıldız bir isim.

Batshuayi yedek kalmak istemiyor

Diğer yandan Fenerbahçe cephesinde ise Edin Dzeko'nun arkasında yedek bekleyen Michy Batshuayi, bu durumdan bir hayli rahatsız. Belçikalı golcü, devre arasında direkt 11 oynayabileceği bir takıma transfer olmak istiyor. Fenerbahçe yönetimi her ne kadar onu tutmak istese de, Batshuayi'nin bu kararı sebebiyle o bölgeye bir transfer yapılacak.

Wout Weghorst

Devler arasında Weghorst savaşı

Sezon başında Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, çeşitli kulüplerle sürekli kiralık olarak oynamaktan rahatsız. Hollandalı forvet, bonservisiyle birlikte bir takıma transfer olmak istiyor. Ligimizde daha önce Beşiktaş formasıyla başarılı bir performans gösteren Weghorst için Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girmiş durumda. Fenerbahçe cephesinde İsmail Kartal'ın oyuncuyu çok beğendiği, hatta yaz transfer döneminde yönetime ismini verdiği biliniyor. Öte yandan Galatasaray'da ise Okan Buruk, 31 yaşındaki oyuncuya sıcak bakıyor. Kısa zaman içerisinde iki kulübün de resmi teklifi iletmesi bekleniyor. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal