İtalyan basını dev takası duyurdu: Ferdi Milan’a, Krunic Fenerbahçe’ye

İtalyan basını, Fenerbahçe ile Milan arasında Ferdi Kadıoğlu ile Rade Krunic takası gerçekleşeceğini öne sürdü. İşte detaylar…

17.11.2023-11:19 - (Son Güncelleme: 17.11.2023-17:21)

Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına girdi. Son olarak Milan’ın 24 yaşındaki milli futbolcu için uzun süredir takibi sürdürdüğü belirtilirken Çizme basınından dikkat çeken bir iddia geldi.

Calciomercato, "Milan Ferdi ile ilgileniyor" başlığı ile haberi okuyucularına duyururken, yıldız oyuncu için kırmızı- siyahlıların kısa süre içinde harekete geçeceğini yazdı. Tuttosport ise Fenerbahçe'nin Rade Krunic'i istediğini duyurdu. Haber; "F.Bahçe, ocak ayında Krunic'i kadrosuna katmak istiyor" başlığı ile verildi.

Ferdi Milan’a, Krunic Fenerbahçe’ye

İtalyan gazeteciler, Milan’ın Ferdi’yi kadrosuna katmak için ısrarcı bir tavır sergilediğini dile getirirken, Serie A devinin  24 yaşındaki oyuncu için ocak ayında sarı-lacivertlilere takas teklifinde bulunacağını iddia etti.

Ferdi Kadıoğlu

Kulübe yakın kaynaklar, sarı-lacivertlilerin iş resmiyete dökülmesi halinde artı para isteyeceğini belirtti. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro bonservis bedeli belirlemişti.

Rade Krunic

Rade Krunic, Milan formasıyla 137 resmi maça çıktı. Boşnak yıldız, siyah-kırmızılı formayla 3 kez ağları havalandırdı, 6 da asist yaptı.

Ferdi Kadıoğlu ise Fenerbahçe formasıyla 166 resmi maça çıktı. Milli yıldız, sarı-lacivertli forma ile 15 gol attı ve 20 asiste imza attı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal