Fenerbahçe ile anlaşması beklenen Gustavo Henrique'nin Jorge Jesus hakkında söyledikleri büyük ses getirdi

Fenerbahçe’de Kim Min Jae’nin Napoli’ye transferinin kısa bir süre içerisinde açıklanması beklenirken, kadroda düşünülen isim Jorge Jesus’un eski öğrencisi Gustavo Henrique olmuştu. Henrique’nin Jorge Jesus hakkında verdiği röportaj bir anda gündem oldu.

25.07.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-09:36) Fenerbahçe ile anlaşması beklenen Gustavo Henrique'nin Jorge Jesus hakkında söyledikleri büyük ses getirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefine oluşabilme adına transfer dönemini oldukça hareketli geçiriyor.

Güney Koreli yıldız Kim Min Jae’nin 20 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olması beklenirken, yaşanacak olan boşluğun nasıl doldurulacağı merak ediliyordu.

Kim gidiyor Brezilyalı isim geliyor

Fenerbahçe’nin Kim Min Jae’nin ayrılığıyla birlikte stoper bölgesine Jorge Jesus’un eski öğrencisini getirmek istediği öğrenildi. Jorge Jesus’un Flamengo’dan öğrencisi olan Gustavo Henrique gündeme alındı.

Kanarya anlaşma sağladı

Gustavo Henrique ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Fenerbahçe’nin kısa bir süre içerisinde transferi resmen duyurması bekleniyor.


Fenerbahçe ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Gustavo Henrique’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus hakkında konuştuğu röportajı bir anda gündem oldu.

Jorge Jesus hakkında söyledikleri...

Gustavo Henrique, Flamengo forması giydiği dönemde teknik direktörü olan Jorge Jesus ile ilgili olarak Brezilya basınından Globo’ya verdiği röportajda işte şu sözlerle bahsetmişti;

‘ Flamengo’da Jorge Jesus’la çalışan Brezilyalı stoper, Globo’ya verdiği bir röportajda Jesus’u ve kendi özelliklerini sıralarken şu sözleri kullanıyor: “Flamengo’ya ilk geldiğimde Jorge Jesus’un sistemine adapte olmakta zorlandım. Ama sürekli çalıştım ve onu tamamen tanıdım. Jorge Jesus'u çok severim. Talepkar ve oyuncusuna yardımcı biri. Ama yeri geldiğinde eleştirmekten kaçınmaz. Sürekli dikine oynamanızı, agresif olmanızı istiyor. Jorge Jesus, hava toplarına hakim olmamı beğeniyor. Hava toplarında kendimi geliştirdim. Futbolda zamanlama önemli, doğru zamanda doğru hamlelere kendimi adapte ettim. ‘ ifadelerini kullanmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal