20.05.2022-15:43 (Son Güncelleme:21.07.2022-15:53)


1

Mutlu sona vardılar

Mutlu sona vardılar

Fenerbahçe uzun süredir formasını terleten stoper oyuncu Serdar Aziz ile mutlu sona vardı.



2

İç transferi tamamlandı

İç transferi tamamlandı

Sarı lacivertlilerde defans futbolcusu ile ilgili oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe tecrübeli oyuncunun iç transferinde anlaşmaya vardı.



3

Açıklamalarda bulundu

Açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Serdar Aziz, 'Türkiye’nin en büyük kulübünde kaldığım için çok mutluyum. Mutlulukla da burada devam ettim. İlk imzamızı 2019 yılında attık Fenerbahçe’ye. Şimdi tekrar uzatıyoruz. Hem ailem hem de ben çok mutluyuz. Beni ilk günden bugüne kadar destekleyen büyük Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum.



4

Teşekkür etti

Teşekkür etti

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Başkanımız Ali Y. Koç’a da buradan teşekkürlerimi iletiyorum.'



5

Forma için verdiği mücadeleye değindi

Forma için verdiği mücadeleye değindi

'Ben bu formanın ağırlığını her zaman çok iyi bildim. Sahada da elimden gelen mücadelenin en iyisini verdim. Bundan sonra da vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.' ifadelerine yer verdi.



6

Çok mutlu olduğunu aktardı

Çok mutlu olduğunu aktardı

Serdar Aziz devam eden açıklamalarında ise, 'Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu şanlı formamızı en iyi şekilde terleyeceğim ve inşallah futbolu da Fenerbahçe’de bırakacağım şeklinde açıklamalarına son verdi.



7

Yaşananlar büyük ses getirdi

Yaşananlar büyük ses getirdi

Fenerbahçe'de Serdar Aziz ile anlaşmaya varılması büyük ses getirdi. Gerek sarı lacivertli taraftarlar gerek diğer futbolseverler gelişmeleri yakından takip ediyorlar.



8

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi stoper olan futbolcu, sağ bek pozisyonunda da görev alabiliyor. Bu anlamda oyuncu çok yönlülüğü ile de dikkat çekiyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR