Fenerbahçe-Hull City maçının ardından Acun Ilıcalı Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti

Fenerbahçe ile Hull City’nin Sakarya’da karşı karşıya geldiği hazırlık maçının ardından Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, maçta şık bir gole imza Arda Güler’in Türk futbolunun geleceği olduğunu söyledi.

11.07.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-10:47) Fenerbahçe-Hull City maçının ardından Acun Ilıcalı Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti

Önümüzdeki sezon öncesinde Sakarya’da hazırlık maçında Fenerbahçe ve Hull City karşı karşıya geldi. Düzenlenen hazırlık maçının büyük bir bölümü dengeli bir şekilde devam ederken maçın son anlarında sahneye çıkan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, frikikten attığı gol geceye damga  vurdu. Sarı lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.


Fenerbahçe hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City’i  2-0 mağlup etmeyi başardı.

Mücadelenin ardından konuşan Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. Arda Güler hakkında söylediği sözlerle  büyük bir beğeni toplayan Acun Ilıcalı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Arda Güler Türk futbolunun geleceği'

Tam bir dostluk maçıydı. Tribünlerde de güzel görüntüler vardı. Bu görüntülerin ortaya çıkması bizleri mutlu etti. Arda Güler, Türk futbolunun geleceği. Onun attığı her gol bizi mutlu eder. Bugün de mutlu oldum gol attığı için. Bizim için manevi olarak önemli maçtı. Benim için manevi değeri yüksek olan bir maçta Arda'nın gol atması benim için güzel bir mutluluk oldu.


'85 dakika Fenerbahçe'ye dayanmak...'

Fenerbahçe ile oynuyoruz, sezonu iki hafta önce açtık, 5 transferimiz oynamadı. O anlamda iyi mücadele ettik. Fenerbahçe'ye karşı 85 dakika dayandık, bu bizim için bir gurur. Biz de Championship'te bir yere gelmek istiyoruz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal