22.02.2022-15:03 (Son Güncelleme:22.02.2022-15:17)


1

Feenrbahçe gelecek sezon golcü transferinde gözüne Köln'ün golcü yıldızı Anthony Modeste'yi kestirdi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon işler hiç umulduğu gibi gitmedi. Süper Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen ve bu sezon gol yollarında ciddi problem çeken takımda gündeme son olarak gelen isim ise Anthony Modeste oldu.



3

Fenerbahçe'nin Köln formasını terleten futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Yeni sezon planlamaları için futbolcunun transferine önem verildiği vurgulanmakta.



4

Yeni sezon planlamasına start veren Fenerbahçe özellikle forvet konusunun üzerinde büyük bir titizlik ile duruyor. Birçok yıldız ismi yakın plana alan ve araştırmalarını sürdüren sarı lacivertlilerde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.



5

Bundesliga performansıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcuyla Fenerbahçe'nin çok ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmakta.



6

Köln formasıyla 25 karşılaşmada 18 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan 33 yaşındaki Modeste'nin sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin futbolcu için yakan zaman içerisinde resmi adımlar atacağı belirtilmekte.



7

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Modeste'yi bir dönem Galatasaray transfer etmek üzereydi. Fakat o dönem yaşanılan pürüzler nedeniyle futbolcunun transferi son anda gerçekleşmemişti.



8

33 yaşındaki santrafor futbolcu kariyerine Fransa'nın Nice takımında başladı. Ardından Bordeaux'un yolunu tuttu. Bordeaux sonrası ise Blackburn'e gitti. Sonrasında Almanya'nın yolunu tuttu. Almanya'da Hoffenheim ve Köln takımlarının formasını terleten futbolcu bir dönem Çin'in TJ takımına kiralandı. Çin'in TJ takımından kiralıktan dönen futbolcu Köln formasını terletmeye devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR