Fenerbahçe gelecek sezon için İsmail Kartal'a sportif direktörlük teklifinde bulunacak!

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal yakaladığı başarılı grafikle büyük ses getirmişti. Son zamanlarda aldığı başarılı sonuçlarla gelecek sezonki durumu merak konusu olan İsmail Kartal'a yönetim teknik direktörlük olmasa bile sportif direktör olarak takımda tutmak istemekte.

13.04.2022-08:55 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-12:41)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de başarılı çıkış devam ediyor. Fenerbahçe'de son haftalarda alınan başarılı sonuçlar taraftarları oldukça memnun etmekte. Takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın ortaya koyduğu oyun büyük alkış almakta. Normal planlamaya göre sadece bu sezon Fenerbahçe'yi çalıştırması düşünülen İsmail Kartal'ın aldığı başarılı sonuçlar yönetimin de kafasını karıştırdı. Ali Koç'un gelecek sezon için yabancı bir teknik adamla anlaşma yapmayı düşündüğü biliniyorken İsmail Kartal'ın performansı kafalarda soru işaretleri bıraktı. İsmail Kartal gelecek teknik adamın yardımcısı olmak istemediğini söylemişti. Bu nedenle İsmail Kartal için yeni bir fikir ortaya atıldı.

Kulüpte tutulması isteniyor

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ı kesinlikle takımda tutmak istiyor. Bu nedenle ikinci adam olmam diyen hocaya dikkat çeken bir teklif götürülecek. Bu anlamda İsmail Kartal'a sportif direktörlük teklifi sunulacak. Ortaya çıkan bu durum büyük yankı uyandırmış durumda.

Yardımcı olmayı kabul etmemişti

İsmail Kartal, Süper Lig'de oynanan Kayserispor maçının ardından 'İkinci adam olmayacağım. Ben teknik direktörüm' ifadelerine yer verdi. Bu anlamda Ali Koç'un Joachim Löw - İsmail Kartal formülü de rafa kalkmış oldu. Ali Koç'un kulüp bünyesinde tutmak istediği İsmail Kartal'a son olarak ise sportif direktörlük teklifi götüreceği gün yüzüne çıktı. Fenerbahçe'de yaşanacak gelişmeler ise büyük bir merakla takip edilmekte.


Taraftarların gönlünü kazandı

İsmail Kartal son haftalarda alınan başarılı sonuçlar ve son olarak Galatasaray derbisinde alınan galibiyet ile sarı lacivertli taraftarlardan büyük alkış aldı. Dolayısıyla teknik adamın gelecek sezonda takımın başında kalması yönünde taraftarlardan yoğun talep var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal