Bayern Münih Şampiyonlar Liginden elendi mi? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda

Şampiyonlar Ligi maçlarında İspanyol temsilcisi Villarreal ile karşı karşıya gelen Bayern Münih karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Daha önce oynanan maçta 1-0 yenilen Alman ekip aldığı bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda etmek zorunda kaldı.

13.04.2022-00:35 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-00:35) Bayern Münih Şampiyonlar Liginden elendi mi? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarında Bayern Münih ile Villarreal karşı karşıya geldi. Bir önceki karşılaşma Villarreal'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdikten sonra rakibiyle rövanş maçına çıkan Bayern Münih, karşılaşmaya hızlı başladı ve rakibi karşısında 52. dakikada 1-0 öne geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım rakip kalede gol pozisyonlarını zorlarken Chukwueze'nin 88. dakikada attığı gol ile İspanyol temsilci Villarreal, skoru 1-1 yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken veda

İspanyol temsilci Villarreal'in Almanya temsilcisi Bayern Münih'i rövanş maçında yenmesiyle Şampiyonlar Ligi turnuvasında 6 şampiyonluğu bulunan Bayern Münih'i elmiş oldu. Villarreal, aldığı bu sonuçla tarihinde Şampiyonlar Ligi en iyi derecesini 2006 yılından sonra yarı finale taşıdı. Bayern Münih ise UEFA Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmek zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal