Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı maçın ardından Şampiyonlar Ligi hesaplarına başladı!

Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek ligde 2. sıraya yerleşti. Bununla beraber kanarya Şampiyonlar Ligi hesaplarına başladı. Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı turdan başlayacağı taraftarlar tarafından merak konusu haline gelmiş durumda.

11.04.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:36)

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Ülker Stadı'nda Galatasaray ile kozlarını paylaştı ve dev derbiden 2-0'lık üstünlükle ayrılmasını bildi. Fenerbahçe'de ilk golün sahibi Miha Zajc ile beraber Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo öne çıkan isimler oldular. Diğer yandan bu sonuçla beraber Fenerbahçe 6 yıl aradan sonra Galatasaray'ı Kadıköy'de mağlup etti. Maç sonrasında ise Fenerbahçe ligde 2. sıraya yerleşmiş oldu.

Devler ligine gidiş yolları merak ediliyor

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmanın ardından Şampiyonlar Ligi vizesi almayı hesaplarken takımın hangi turdan elemelere katılacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe, Süper Lig'i 2. sırada tamamladığı takdirde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan girecek. Fenerbahçe 2 ön eleme ile beraber bir de play-off maçına çıkacak.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi yolu merak konusu oldu.

Takım kenetlenmiş durumda

Fenerbahçe'de, Galatasaray karşısında alınan 2-0'lık galibiyet adeta takımı kenetlemiş durumda. Sarı lacivertlilerin aldığı galibiyetin ardından gerek takımda gerek taraftarlarda büyük bir sevinç yaşanıyor. Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle beraber ligde 2.sıraya yerleşirken takımın en ciddi hedefi ise bir sonraki sezon şampiyonlar ligine katılmak olarak gözükmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal