Fenerbahçe futbolcusu İsmail Yüksek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Yüksek Olympique Lyon’a mı gidecek? İsmail Yüksek biyografisi ve kariyeri

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İsmail Yüksek’e Fransa’nın Olympique Lyon takımının talip olduğu öğrenildi. Başarılı orta saha oyuncusu için 12 milyon Euro teklif eden Fransız ekibi sarı lacivertli kulübün yanıtını bekliyor. Peki Fenerbahçe futbolcusu İsmail Yüksek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Yüksek Olympique Lyon’a mı gidecek? İşte İsmail Yüksek biyografisi ve kariyeri…

16.01.2024-16:48 - (Son Güncelleme: 16.01.2024-16:48)

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe’de son haftalarda fazla forma şansı bulamayan İsmail Yüksek’e Avrupa’dan talip çıktı. Fransa Ligi’nde zor günler geçiren Olympique Lyon’un milli futbolcu için Fenerbahçe’ye 12 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi. Fenerbahçe’nin bu teklifi değerlendirmeye aldığı ifade ediliyor. Peki Fenerbahçe futbolcusu İsmail Yüksek Kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Yüksek Olympique Lyon’a mı gidecek? 

İsmail Yüksek kimdir?

Fenerbahçe’de forma giyen orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. 2012 yılında Bursaspor altyapısıyla futbolculuk kariyerine adım atan İsmail Yüksek, takımda çeşitli kademelerde forma giymesinin ardından 2016 yılında Yıldırım Belediyespor’a katıldı.

İsmail Yüksek

2 yıl boyunca Yıldırım Belediyespor’un oyuncusu olarak kariyerini sürdüren 24 yaşındaki futbolcu, 2018 yılında Fenerbahçe’ye Transfer oldu. İsmail Yüksek, Fenerbahçe’ye geldikten sonra Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor’da kiralık olarak forma giydi.

A Milli Takım formasını 8 kez giyen İsmail Yüksek, bu maçlarda 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İsmail Yüksek’in mevkii neresi?

İsmail Yüksek, kariyeri boyunca orta saha bölgesinde forma giydi.

İsmail Yüksek istatistikleri

Maç: 160

Gol: 15

Asist: 6

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal