Fenerbahçe Elseid Hysaj İle Görüşmelere Başladı!

Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak hedefinde olan Fenerbahçe'de transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. İtalya Serie A'nın büyük kulüplerinden biri olan Napoli'nin tecrübeli oyuncusuyla görüşmeler başladı.

01.07.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:32) Fenerbahçe Elseid Hysaj İle Görüşmelere Başladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kıl payı ile Beşiktaş'a kaptırdığı şampiyonluk sonrasında önümüzdeki sezon şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor.

Sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un tekrardan başkanlığa gelmesiyle birlikte başlayan transfer sürecinde teknik direktör belirsizliği devam ederken Fenerbahçe yönetimi serbest durumda bulunan kulüpsüz oyuncuları ise kaçırmak istemiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda sona eren savunma oyuncusu Steven Caulker ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, bu transferi geçtğimiz günlerde resmen açıkladı.

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen Arnavut oyuncu Elseid Hysaj'ın kulübü ile olan sözleşmesinin sona ermesini ve henüz hernangi bir kulüp ile anlaşmaya varmamasını kaçırmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi 27 yaşındaki oyuncuyu başka bir kulübe kaptırmak istemiyor.

Önümüzdeki sezon kurmayı planladığı kadroda hem sağ hem de sol beke takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, Napoli ile sözleşmesi sona eren Elseid Hysaj'ı gündemine aldı. Hem sağ hem de sol beke takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de rota Arnavut oyuncuya çevrildi.

İtalya ve Almanya'dan çok sayıda teklif olduğu öğrenildi.  Fenerbahçe'nin Hysaj ile çok yakın arkadaş olan Vedat Muriç'ten transfer konusunda yardım isteyeceği öğrenildi.

Futbol hayatına Arnavutluk ekibi Vllaznia'da başlayan Hysaj sonrasında İtalyan ekibi Empoli'ye transfer olmuştu. Alt yaş kategorisinde katıldığı Empoli formasıyla A takıma kadar yükselen ve göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Arnavut oyuncu 2015-2016 sezonunda ise İtalya'nın dev kulüplerinden biri olan Napoli ile 5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağlamıştı.

Napoli formasıyla göstermiş olduğu performansla kariyerinin en iyi dönemini yaşayan savunma oyuncusu 223 karşılaşmada giydiği Napoli formasıyla 1 gol 10 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Arnavutluk Milli takımı ile ise 58 karşılaşmada forma şansı bulan tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal