08.12.2021-13:41 (Son Güncelleme:08.12.2021-14:00)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin, Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maç öncesi Alman basının haberleri büyük dikkat çekti.



2

UEFA Avrupa Ligi'nde grup karşılaşmalarında heyecan sona eriyor. Ülkemizi D grubunda temsil edecek olan Fenerbahçe, daha önce grubunu 3. bitirmeyi garantiledi ve Konferans Ligi'ne katılım hakkı kazanmıştı.



3

Grubundaki son maçında ise Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Alman ekibi Eintracht Frankfurt içinse maçın önemi oldukça büyük. Almanlar, karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını lider bitirmek istiyorlar. Bu anlamda Alman basınında maçtan önce çok konuşulacak açıklamalar çıktı.



4

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları maç öncesi Alman basınında çok konuşulacak manşetler atıldı. Alman basını Fenerbahçe'nin, Alman ekibi ile 15 yıl öncesinde oynadığı karşılaşmaya değindileri.



5

'Eintracht Frankfurt, İstanbul'da kazanarak grubu lider tamamlamak istiyor. Bunun için bir mucizeye de ihtiyaçları yok. Artık durum 15 yıl öncesine göre farklı. Eintracht Frankfurt, kozmopolit şehrin Anadolu yakasındaki Kadıköy'de Fenerbahçe'ye en son konuk olduğunda, FR muhabiri makalenin başlığını bilgisayarına çoktan yazmıştı: 'Kadıköy'ün mucizesi'



6

'Eintracht Frankfurt, Avrupa Ligi'nin son grup maçında neredeyse 15 yıl sonra Perşembe günü İstanbul'a geldiğinde, alametler tamamen farklı. Eintracht artık bir şekilde uluslararası ticarete giren küçük ışık değil. Son dört yılda uluslararası alanda üç kez temsil edildi, ki bu muhtemelen tesadüf de değil. Ayrıca bu yıl Avrupa sahnesinde kendini iyi bir şekilde gösterdi, üç galibiyet, iki beraberlik ve yenilgi yok. Frankfurt takımı kıtalar arasındaki metropole lider olarak seyahat edecek. Fenerbahçe, skor ne olursa olsun yeni oluşturulan Konferans Ligi'nde mücadele edecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR