07.12.2021-17:21 (Son Güncelleme:07.12.2021-17:50)


1

ORKUN KÜRKÇÜ

ORKUN KÜRKÇÜ

Listede milli formayı en çok terleten oyuncu olarak yer alan Orkun Kürkçü, Hollanda'da doğup büyümüştür ve aynı ülkede top koşturmaktadır. Kendisi dev kulüpler tarafından takip edilmektedir. Kontratı 2025 yılında bitmesi olumsuz bir gelişme aynı zamanda tahmini satın alma bedeli 18 milyon euro olarak gözüküyor. Kendisi 20 yaşındadır.



2

ARDA AKBULUT

ARDA AKBULUT

Trabzonspor'un kaleci fabrikasının son ürünlerinden olan Arda'nın kontratı 2024 yılında bitiyor. Ucuz maliyetiyle kolayca transfer edilebilir. Kendisi geleceğin kalecileri arasında gösteriliyor.



3

ALİ AKMAN

ALİ AKMAN

Almanya'nın köklü kulüplerinden Frankfurt'a transfer olan Ali Akman, kiralanacak en iyi Türk oyuncular arasında belki de birinci sıradadır. Bonservisi fazla olsa da potansiyeli tepe gözüküyor. Ali Akman 19 yaşındadır.



4

MUHAMMET TEPE

MUHAMMET TEPE

Bir diğer Trabzonsporlu kaleci olan Tepe'nin sözleşme 2025'te bitiyor. Trabzonspor'un kalesini uzun süre koruyacağı tahmin ediliyor.



5

MUSTAFA KAPI

MUSTAFA KAPI

Galatasaray'dan apar topar ayrılan Mustafa Kapı, Lille'in alt takımında forma giyiyor. 1 milyon Euroluk bonservis bedeli için kelepir denebilir.



6

ÖMER BEYAZ

ÖMER BEYAZ

Stuttgart'ın yeni genç yıldızı Ömer Beyaz, takımında forma bulamadığı için kiralık listesine konuyor. 17 yaşındaki oyuncu, üstün yetenekleriyle Türkiye'de fark yaratabilir. Bonservis bedeli 15 milyon euroya kadar çıkabilir.



7

HAKAN YEŞİL

HAKAN YEŞİL

Trabzonspor'un orta sahasını uzun süre koruması beklenen 19 yaşındaki Hakan Yeşil'in bonservis bedeli 3 milyon eurodur.



8

RAVİL TAGİR

RAVİL TAGİR

Göçmen oyuncu Tagir, yükselen Başakşehir'in genç değerlerinden. Listenin en pahalı oyuncuların biri olan 18 yaşındaki gencin bonservis bedeli 25 milyondan başlıyor.



9

ERSİN DESTANOĞLU

ERSİN DESTANOĞLU

20 yaşındaki kaleci, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda kaleyi korudu. Bonservis bedeli olarak 30 milyon gözden çıkarmak gerekiyor.



10

ARDA GÜLER

ARDA GÜLER

Sezon başında Perreira'nın sürekli oynattığı Arda, listenin en genci. 16 yaşındaki oyuncuyu almak için 6 milyonu gözden çıkarmak gerekiyor.



11

YUSUF BARİSİ

YUSUF BARİSİ

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yusuf'u birçok takım almak istiyor. 17 yaşındaki Türk - Hollandalı oyuncunun bonservis bedeli 7 m.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR