22.01.2022-10:02 (Son Güncelleme:27.01.2022-18:00)


1

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak için büyük bir uğraş verdiği Bursaspor'un genç yıldızının transferinde anlaşmayı sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon liderliğini devam ettiren ve şampiyonluğa oldukça yakın olan Trabzonspor, ara transfer döneminde büyük bir dikkat çekiyor



3

Arka arkaya yaptığı transferlerle ses getiren Trabzonspor, son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden genç stoperi kaptı.



4

Fenerbahçe'nin de ara transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük bir uğraş verdiği Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un formasını terleten 18 yaşındaki Taha Altıkardeş'in transferinde Trabzonspor anlaşmayı sağladı.



5

18 yaşındaki genç yetenek Taha Altıkardeş gösterdiği performansla Bursaspor'un dikkat çeken isimlerinden birisi haline geldi.



6

Genç futbolcu futbol kariyerine Bursaspor'un altyapısında başladı. Sonrasında ise performansıyla Bursaspor'un yaş kategorilerinde başarıyla yükseldi. Son olarak ise takımın A seviyesinde forma giymeye başladı.



7

Asıl mevkisi stoper olan futbolcu önlibero ve sağ bek pozisyonlarında da görev alabiliyor. Bu anlamda futbolcunun çok yönlülüğü dikkat çekiyor.



8

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı genç yıldız Taha Altıkardeş performansıyla yurt dışından da pek çok takımın transfer listesinde yer alıyordu. Hatta futbolcu ile İtalyan ekibi Roma'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmıştı. Bu nedenle Trabzonspor'un futbolcuyu elinden kaçırmamak için hızlı davrandığı belirtiliyor. Bordo mavililer genç futbolcu Taha Altıkardeş'in transferini bugün resmi olarak açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR