22.01.2022-09:14 (Son Güncelleme:22.01.2022-09:34)


1

Adı Süper Lig devleriyle anılan A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo'dan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.



2

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'de boy gösteren West Bromwich takımında yarım sezon kiralık olarak forma terlettikten sonra geçtiğimiz yaz İspanyol ekibi Celta Vigo'ya geri dönen Okay Yokuşlu bu sezon yalnızca sekiz karşılaşmada forma terletmişti.



3

Uzun bir süredir İspanyol ekici Celta Vigo'dan mutsuz olması nedeniyle ayrılacağı konuşulan A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



4

İspanyol basınında yer alan son bilgilere göre A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu'nun kesin olarak İspanyol ekibi Celta Vigo'dan ayrılmak istediği öğrenildi.



5

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu ile Süper Lig devi Galatasaray'ın çok ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Futbolcudan gelen son gelişmelerin sarı kırmızılı camiada büyük bir heyecana neden olduğu öğrenildi



6

Önlibero olan futbolcuyla ile ilgili gelişmelerin Galatasaray'da büyük bir dikkatle takip edildiği aktarıldı.



7

Galatasaray'ın transfer radarında olan futbolcuyla Fulham ve Bordeaux'un ciddi bir şekilde ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Bu anlamda futbolcunun geleceği ile ilgili nasıl bir karar vereceği büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR