27.10.2021-10:31 (Son Güncelleme:27.10.2021-11:18)


1

THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Ülker Arena'da konuk ettiği Barcelona'ya son saniye basketiyle 76-74 mağlup oldu. Oynanan karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile taraftarlar arasında tansiyon yükseldi.



2

Sarı lacivertliler EuroLeague'de Barcelona ile Ülker Arena'da zorlu karşılaşmada karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko'nun son saniye basketiyle maçı kaybetmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Ali Koç'a büyük tepki gösterdiler.



3

Fenerbahçe tribünlerinden dün Basketbol şubesinin de yenilgi almasıyla beraber tribünlerden Ali Koç için istifa seslerinin yükseldiği görüldü.



4

Yönetim basketbol şubesinde de işlerin yolunda gitmemesi nedeniyle Ali Koç yönetimine tepkilerde bulundular.



5

Tribünlerin tepkisini değerlendiren Başkan Ali Koç, ''Taraftarın serzenişi haklı, bu camia 7 senedir şampiyonluk bekliyor. Futbolun içinde var, kazanmak için çıktık, taraftar da bunun bilincinde, taraftarlar burayı doldurdu, dernekler geldi. Her şey güzel başladı. İlk yarı pozisyon vermedik. İki kere geldiler, iki gol oldu. İlk yarı orta sahayı geçemediler.''



6

''Bir türlü bu baskının sonucunu gole çeviremiyoruz. İlk yarıda sonra mağlubiyet kimsenin aklında geçmiyordu. Bir düşüş var. Şampiyonluğa oynayan her takımda bu olabilir. Sadece biz değil, şampiyonluk adayları bu türbülansa girebiliyor. Biz de bir türbülansın içindeyiz. taraftar haklı, 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar. Bize düşen bu ekibi toplamak. Köprünün altından çok su akar" açıklamasını yapmıştı.''



7

Ali Koç maçın ardından bu şekilde ifadelere yer verirken, Ülker Arena'da Fenerbahçe Beko'nun Barcelona'ya kendi evinde yenilmesi nedeniyle mücadeleyi tribünde takip eden bir kısım taraftar başkan Ali Koç'a tepkilerde bulundular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR