27.10.2021-09:37 (Son Güncelleme:27.10.2021-11:10)


1

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltı büyük gündem olmuştu. Karşılaşmanın ardından Mostafa Mohamed sessizliğini bozdu.



2

81. dakikada oyuna dahil olan Mostafa Mohamed'in çektiği şutta kaleci, Ersin Destanoğlu gole izin vermedi. Pozisyon sonrası penaltıyı Mostafa Mohamed'in kullanması büyük tartışma oluşturdu.



3

Takımın penaltıcısının Cicaldau olmasına rağmen Mostafa Mohamed'in topu ısrarla alıp pozisyonu değerlendirememesi teknik adam Fatih Terim'in büyük tepkisini çekti.



4

Mostafa Mohamed kaçan penaltıyla ilgili, ''Başta Cicaldau olmak üzere takım arkadaşları ve teknik kadrodan özür dileyen Mostafa, "Atacağıma çok inanmıştım. Amatörce bir harekette bulundum. Penaltıyı atsam maç berabere olacak ve belki kazanmak için daha da iştahlanacaktım. Bu yaptığım doğru değildi" ifadelerine yer verdi.



5

Mostafa Mohamed'in Beşiktaş maçında kaçırdığı penaltı üzerine teknik kadrodan da takıma uyarı geldi.



6

Takımın birinci penaltıcısının Cicaldau olduğu önemle vurgulandı. Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltı teknik direktör Fatih Terim'in de büyük tepkisini çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR