13.11.2021-14:55 (Son Güncelleme:13.11.2021-15:08)


1

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Mesut Özil hakkında canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Ali Koç'un Özil hakkında yaptığı açıklamalar Avrupa basınında çok geniş yer buldu.



2

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Mesut Özil hakkında söylediği sözler gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da büyük ses getirdi. Vitor Pereira'nın yaptığı açıklamalar Avrupa basınında geniş yer buldu.



3

Fenerbahçe kulübünün başkanı Ali Koç, FB TV'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Ali Koç, Vitor Pereira'nın her koşulda arkasında durduklarını belirtmişti. Ali Koç, transferde de gereken hamleleri yaparak takımı daha da güçlendireceklerinin sinyallerini aktarmıştı. Ali Koç'un Pereira hakkındaki sözlerin ardından Mesut Özil hakkında söylediği sözler gündeme düştü.



4

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un, Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor. Başkan, Mesut Özil ile ilgili "Mesut'un artık işine odaklanması lazım. Ticari işlerini bırakıp nasıl Fenerbahçe'ye daha fazla katkı veririm, buna odaklanması gerekiyor. Hocamız, Mesut'tan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğini bir daha gözden geçirmeli.'' ifadeleri çok konuşulmuştu.



5

Almanya'da yayın yapan spor sitesi sport1 konuyla ilgili, "Fenerbahçe'ye gelişi coşkuyla kutlanan Mesut Özil bu kez Ali Koç tarafından eleştirildi. Ali Koç, Mesut Özil'e çok açık bir mesaj verdi: İşine odaklan!" ifadelerine yer verildi.



6

İspanya'nın önde gelen spor sitelerinden Mundo Deportivo ise "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'i uyandırma çağrısında bulundu" başlığını kullanan site haberin detayında ise "Mesut Özil artık sahadaki futboluyla değil saha dışı olaylarla gündeme geliyor. Alman futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri eski günlerinden çok uzak" ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR