13.11.2021-12:20 (Son Güncelleme:13.11.2021-12:45)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sakatlık şokları arka arkaya gelmeye başladı. Sarı lacivertlilerde, Konyaspor maçında kaleci Altay Bayındır, Luis Gustavo ve Enner Valencia'nın sakatlıkları takımda büyük şok etkisi yaratmıştı.



2

Fenerbahçe'ye gelen bu kötü haberlerin üzerine sarı lacivertlilerin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'de 2022 Dünya Kupası Eleme karşılaşmalarında BAE ile oynanan müsabakanın 81. dakikasında sakatlanarak yerini Park Ji-Soo'ya bıraktı.



3

Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae'den gelen bu haber sarı lacivertli camiayı epey bir telaşlandırdı. Yıldız futbolcunun sakatlığıyla ilgili ülkesi Güney Kore'den açıklama geldi.



4

BAE maçı sonrası Güney Kore Milli Takım hocası Bento, yaptığı açıklamada, "Kim Min-Jae'yi oynatıp oynatmayacağımıza, maç sonrası yapılacak tektikler sonrası karar vereceğiz." şeklinde açıklamada bulunmuştu. Bununla beraber Güney Kore Futbol Federasyonu yetkilisi, yaptığı açıklamada, "Kim Min-Jae, dizinde bir ağrı hissetti ama ciddi değil. Irak maçına kadar yetişecek. Büyük bir sorun gözükmüyor." ifadelerine yer verdi.



5

Sarı lacivertliler zorlu Galatasaray derbisi öncesi yıldız stoperlerinin sakatlığının ciddi olmamasına sevindi.



6

Fenerbahçe'de zorlu derbide birçok önemli sakat isim bulunuyor. Kim Min Jae'nin de sakatlanma durumu Fenerbahçe'yi zorlu Galatasaray derbisi öncesi telaşlandırdı. Son olarak futbolcunun ülkesinden gelen iyi haber sarı lacivertlilerin yüreğine su serpti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR