Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kim Min Jae'nin kendileri için bir piyango olduğunu ve iyi bir ücretle takımdan ayrılması gerektiğini söyledi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Güney Koreli yıldız Kim Min Jae'nin piyango gibi bir transfer olduğunu ve iyi bir bonservis ücretiyle takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

02.04.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-11:27)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan hayal kırıklığının ardından önümüzdeki sezonun planlaması yapılmaya başlandı.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Kıbrıs'ta düzenlenen bir panelde Güney Koreli oyuncusu Kim Min Jae ile ilgil transfer iddiaları ve kontratı bitecek olan isimlerin takımdaki geleceği ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başkan Ail Koç, futbolcularıyla ilgili çıkan transfer söylentileri ve önümüzdeki sezon ile ilgili planlamaları ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;

Kim Min Jae

'Bizim için adeta bir piyango oldu'

Kim, bize piyango gibi çıktı. 1 sene önce, 14 milyon euro'ya Mourinho istediler, vermediler. Bir sene sonra vermek zorunda kaldıkları için biz çok daha makul fiyata aldık. Bu şanstı, piyangoydu. Rusya ve Ukrayna'dan da enteresan fırsatlar çıkıyor. Hepsi gider mi, gitmez. Birkaçı gider mi, evet birkaçı kesin gider. Yerleri doldurabilir mi? Her zaman transferin sonuna doğru 1-2 futbolcu alınacaktır ama şu anda da alabileceğimiz 3-4 futbolcuyu belirlemiş durumdayız. Çünkü transferden bağımsız, zayıf yanlarımız var.

'Kim iyi bir parayla gitmeli'

Bazı isimlerin kontratı bitiyor, yenilenmeyecek. Şu an 2 tane iç transfer konusu var. Altay ve Serdar, orada da sıkıntı çıkmayacaktır. Kim, şu paraya giderse bunu alalım var, ama Kim'in o paraya gitmesi gerekiyor. Denklemler fazlasıyla var. Bizim kadromuz kötü bir kadro değil. Biz bu kadroyu takım yapamadık, oynatamadık. Dediğim gibi bizim iç sahada da bir şeyler oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal