27.12.2021-14:35 (Son Güncelleme:27.12.2021-14:54)


1

Fenerbahçe'de Macar yıldız Attila Szalai ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Stoper yıldız hakkında Fenerbahçe'den kritik karar aldı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer ile ilgili kritik adımlar geliyor. Sarı lacivertlilerde takımın Macar yıldızı Attila Szalai'nin geleceği çok büyük merak konusu haline geldi. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük takımların transfer hedefi haline gelen Macar stoper ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.



3

Süper Lig'de bu sezon şimdiye kadar istikrarlı sonuçlar alamayan sarı lacivertlilerde dikkat çeken isimlerden birisi de Macar futbolcu Attila Szalai oldu. Sarı lacivertlilerde gelecek vadeden futbolcu Limasson'dan gelmişti. Stoper yıldız Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşine takmayı başardı.



4

Ali Koç yönetiminin ise futbolcunun bonservisini 15-20 milyon euro arasında tuttuğu ve 23 yaşındaki genç yıldızı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak ya da kalıcı olarak göndermeyi planladığı belirtildi.



5

Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma şeçeneği olmaksızın gelen herhangi bir kiralama teklifini kabul etmeyeceği ise gelen başka bilgiler arasında bulunuyor.



6

Sarı Lacivertlilerde bu sezon tüm kulvarlarda 26 mücadeleye çıkan Attila Szalai, 2 asiste imza atmayı başardı. Macar futbolcu milli takımda ise 23 karşılaşmada görev aldı. Futbolcunun geleceği ile ilgili gelişmeler gerek Fenerbahçe kulübü gerek Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Futbolcuyla ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR