04.01.2022-08:22 (Son Güncelleme:12.01.2022-17:10)


1

Fenerbahçe'nin Zenit formasını terleten Rus golcü Artem Dzyuba ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de transferde gündeme önemli bir şekilde gelen son isim ise Rus golcü Artem Dzyuba oldu. Fenerbahçe'nin, Zenit formasını terleten golcü yıldızla çok ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



3

Fenerbahçe'de kadrosuna mutlaka iyi bir golcü transfer etmek istenirken son olarak listeye Rus golcü Artem Dzyuba girdi. Zenit formasını terleten Rus golcü ile çok yakından ilgilenildiği ve yıldız futbolcunun da bu transfere oldukça sıcak baktığı öğreniliyor.



4

Gelen son bilgilere göre de 33 yaşındaki golcü futbolcunun artık Rusya'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin futbolcuyla önemli oranda anlaştığı ve kulübüyle orta yolu bulmaya çalıştığı belirtiliyor. Yönetimin Rus golcünün transferinde hızlı davranmaya çalıştığı aktarılıyor.



5

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Artem Dzyuba 1.96 boyu ile dikkat çekiyor. Uzun boyunun avantajını kafa toplarında etkili bir şekilde kullanan futbolcu, fizik gücünü gol yollarında oldukça etkili bir şekilde kullanabiliyor. Zenit ile 6 aylık sözleşmesi kalan Dzyuba bu sezon forma terlettiği 24 karşılaşmada 10 kez fileleri havalandırdı. 9 kez ise asist yaptı.



6

Rus Milli Takımı'nda 55 karşılaşmada 30 golü bulunan Dzyuba, kariyerinde Zenit, Spartak Moskova, Rostov, Tom Tomsk ve Arsenal Tula formalarıyla 193 gol ve 105 asistlik bir performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR